Cum voi sărbători după cele 365 de zile raw vegane

Primul lucru: O shaworma XXL!!!

Provocarea de 365 de zile se apropie de final. Lumea mă întreabă tot mai des ce voi face în iunie 2017, când voi ajunge la sfârșitul anului RAW VEGAN. Planific să mănânc o shaworma maaaare, picantă și cu mult sos în ziua 366.

C4BERWUUYAEijh5

Din fericire, există rețete raw vegane pentru aproape orice. De la sarmale, brânzeturi și maioneză până la burgeri, sushi, înghețată și pizza. Așa că, da, voi mânca o shaworma raw vegană și o felie de tort raw vegan. Iar după aceea, voi rămâne fidelă acestui stil de viață, pentru că beneficiile sunt mult prea evidente, îmi place ce am devenit și vreau mai mult!

Mă bucur că nu sunt în locul tău!

Acum câteva zile am refuzat o bere și niște alune oferite cu drag de un amic de-al meu pe motiv că nu sunt raw. M-am ales cu o privire compătimitoare și cu replica: ”Mă bucur că nu sunt în locul tău”. Oamenii reacționează în moduri foarte diferite și m-am învățat să mă amuz pe seama celor auzite în loc să duc muncă de convingere cu valurile mării. Eu mă bucur că sunt în locul meu și nu am găsit motiv să mă simt atacată nici atunci când mi s-a spus ”-A, păi tu oricum o să mori înaintea mea, cu toate verdețurile tale. Leguma mea preferată e porcul, asta te face sănătos.” Calitatea vieții este mai importantă decât durata sa, zic eu.

17191290_10158193958760276_6310062345446233490_n.jpg

În cele din urmă, stilul de viață pe care îl urmăm este o alegere liberă, personală și nu trebuie transformată în concurs. De cele mai multe ori, cunoscuții mă întreabă ”Mai poți?”. ”Da”, le răspund relaxată. Simt că fac ceea ce trebuie și nu este un chin să mă alimentez astfel. Cred cu adevărat că, făcând public acest demers experimental, influențez pozitiv persoanele din jurul meu. Observ schimbări mari în alimentația apropiaților și știu că am devenit un exemplu al vieții sănătoase pentru mulți dintre ei. Și, vorba unei zâne – prietenă bună cu mine: ”Tuturor ne e ciudă că nu ne dai și nouă ce manânci tu.”

Mama, tata, iubitul, prietenii și cunoscuții

Mă bucur când mama mă sună să îmi povestească ce fel de smoothy-uri își pregătește, sau  pentru că tata le consumă și își dorește să se alimenteze mai sănătos. Când îi vizitez de sărbători, îi alint cu preparate raw vegane, iar, uneori, ne amuzăm copios pe seama lui tata care, fie sucul cât de acru, tot îl bea de dragul fiicei sale. Îl puteți admira mai jos, în acompaniamentul cristalin al râsului mamei mele. 🙂

La fel de fericită sunt și pentru că iubitul meu, avându-mă ca inspirație, a devenit raw vegan, după 7 ani de vegetarianism. Împreună, suntem echipa care ține piept prejudecăților și miturilor din jur, trăind în armonie cu noi înșine și cu întreaga planetă.

Ești liber să devii ceea ce îți dorești!

Singurul care te poate opri ești tu însuți. Dar, ajutorul și îndrumarea corectă pot fi de mare folos. Mi-am propus să demonstrez lumii că se poate și că nu e chiar atât de greu. Dau speranță celor care se chinuie să facă o schimbare și în curând îi voi învăța cum să facă acest lucru. Am fost propriul meu cobai și am înțeles multe în ultimele luni raw vegane. M-am schimbat  fizic, mental și spiritual, urmând să vă împărtășesc toate aceste informații în tabăra aniversară  – RAW Veganza!

Cover event RAW Veganza!

În perioada 22-25 iunie 2017, la Straja, jud. Hunedoara se va desfășura vacanța care îți dă viață! Alături de specialistul în nutriție Dr. Lavinia Melania Bratu din Timișoara și Stela Babii Fetescu de la VerdeGO – Chișinău, R. Moldova, vom savura preparate raw vegane, vom învăța de ce e bine să le consumăm și cum anume trebuie combinate. Vom pre”găti” împreună, aflând secretele bucătăriei raw vegane. Ne vom bucura de rezultatele imediate ale acestui stil de viață, la aer curat de munte, printre drumeții, cățărări și parcuri de aventură.

Mai sunt 9 locuri disponibile. Detalii găsiți aici RAW Veganza! – Vacanța care îți dă viață! Persoanele interesate pot suna la 0735 229923 pentru informații și înscrieri.

Vă aștept cu drag și bucurie să sărbătorim împreună reușita provocării mele de 365 de zile RAW Vegane!!! Asigurăm tort, shoturi raw vegane și muzică de dans!

promo ultima zi copy

 

4 thoughts on “Cum voi sărbători după cele 365 de zile raw vegane

Leave a comment